Post by eremimcogo on Mar 4, 2022 12:52:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
Стварно је цоол игрица али би волео да може да се парис са другим вуковима и да учиш своје дете да лови али бас је цоол
Ок је. Зезам се ектра је
Игра ме стално одјављује када се тучем или само ходам. Треба поправити и сада. Не трошите новац осим ако није поправљен!!!
За нивелисање је потребно време. Контроле су лоше. Игра је у суштини само убиј и убиј више, животињу ниског нивоа је лако убити што ће дати низак екп. Већу полугу је тешко убити, а ипак је искуство још увек веома мало. Покушао сам да фокусирам своју грађу на штету, она не функционише, штета од других животиња је много већа. Покушао сам да балансирам између одбране/штете не помаже у лову, тако да је оцена 2
Добра игра, али деца. Ух, не бих им дозволио да играју ово је. Небезбедна игра игра дозвољава да се лоше речи открију Не, не, то је сада лоше за родитеље, у реду је, претпостављам за децу. Да ли су упозорења ако дете преузима ову игру Сваки сат погледај их тако да је у реду игра, кул
Лепо ми је са овом игром, али није за девојчице, али ми се свиђа, знате да ако сте и ви имали игру у овој игрици, биће забавно и за девојчице 😀🥰💙 И девојкама је потребна игра у овој игрици.
Игрица је најбоља тако добра да је играм по цео дан.Хтео би да убациш још неку моћ или нове мапе,скинове за вука.Ал све у свему игрица кидам 5 звездица за ову игру.Сречно се надам да ће те да направи још игрица . Поздрав.
ТХЕ ВОЛФ је тако кул игра да волим ову игру
ЕДИТ: Још увек постоји велики проблем ненаношења штете непријатељима, управо сам се борио са легендарним тигром и само метеор и експлозивна замка су направили било какву штету. Обично када се то деси искључим игру и не играм се са њом. Још увек постоје проблеми са неуравнотеженим нивоима у ПвП-у које треба решити и пошто још увек морам да добијем одговор на имејл који сам послао, мало је вероватно да ће ови проблеми бити решени, овој игри дајем нижу оцену док није.
The Wolf 角色扮演 mjxn
Нисам могао ни да уђем у игру. Имао сам савршену Ви-Фи везу, али ми је стално писало да сам искључен! Не схватајте ову игру, то је губљење времена! Чак и након што сам пристао на обе ствари на почетку, и даље се прекидала веза! Клони се ове игре!
Игра је веома кул, али једна ствар ме љути... када сам играо 1 минут почело је да се замрачи и онда је прекинуло игру...
Најбоља игра коју сам икада играо. Ова игра је боља и од вилдцрафт-а. Требало би да додате неке мапе као што је десер. Има и неких кварова као што понекад умрем насумично и није се чак ни приказало на боксу за ћаскање, али је ипак веома добра игра
Направите више мапа и урадите нешто у вези са графовима, што је лоше.
The Wolf Игре улога drq
Добра игра и желим да дам пет звездица, али проблем овде у овој игри је тешко наћи шампионе, али то је тако одлична игра, толико ми се свиђа. Хвала што сам направио игру
Игра је уништена након најновијег ажурирања. Чини се да програмери уопште не слушају своје играче, тако да не очекујте одговор. Лагали су о свом ажурирању (проверите форуме) изузетно отежали придруживање нашим пријатељима (ЦП). У суштини игра која је веома гладна новца. Платите да бисте играли или немате шансе.
Добро, али нема проблема са пријавом
Није лоса, само дајте јос мапа
Flip Skater Спортске zahy
Добра игра само мало графика неваља
Игрица је предобра једино сто ме нервира јесте то да када урадис аццоунт а неко други игра то ти морас да изадјес и да цекас 100 година да би он или она изасла па тек мозес да играс и волела би да ставите минимум 2 играца да играте тај налог .Супер нови скинови јако су лепи али није ми јасно како да добијем оне месеце .😶
Свиђа ми се ова игра, али додајте још вештина, хвала
Не могу да отворим игруееееее, поправи ово
Најбоље игра икада!!!
Стално сам играо ову игру, али када сам је прво преузео нисам могао да видим свог миша, али волим ову апликацију и помаже ми да научим више о вуковима
Волим вукове
Обожавам ову игру, то јест док се не смрзава и одбацује ме, стварно не желим да је избришем јер ми одузима пуно слободног времена, али количина новца коју трошим овде и одбацила ме је од последње две дани су досадни, имао бих 5 звездица да није ово Прво сам овој апликацији дао 3 звездице, сада сам на 1 јер се првобитни проблем поново десио, стварно досадно када трошим новац и време на ову игру да напредовати најбрже као што сам ја, брисаћу ову апликацију, не губите време
Заиста ми се свиђа ова игра, али имам проблема да уђем. Нећу престати да приказује учитавање, али не могу да играм и био сам на нивоу 70. Покушавам да уђем већ 3 дана и не дозвољава ми. Заглавио се само са учитавањем. Зашто је то То је фрустрирајуће
Па, стално се прекида када имам пун Ви-Фи, критични напад не ради и наставља да се руши
The Wolf Vaidmenų žaid. fxse
НЦ игра са мало меморије
Оке игрица
The Wolf Role Playing znxu
Чини се у реду, осим што се искључује сваких 5 секунди. Једина игра коју имам која ово ради..
Ажурирања су ужасна, уништила је игру, свакодневна потрага је некада могла да се заврши 1, али онда гледајте видео да бисте убрзали време и урадили више, тога више нема, сада је изузетно теже подићи ниво осим ако не потрошите новац, програмери су само похлепни лопови гладни новца, ако желите да пређете на виши ниво, трошите новац онда, свако ажурирање одузима бесплатно играње, замењено је функцијама трошења новца, стављају ружичасту кожу у игру, то је ужасно и нема смисла, ова игра користи бити сјајан.
То је најгора игра икада учитава се и учитава заувек учитава!!!!!!!!!!!!
ЈА ВОЛИМ ОВУ ИГРИЦУ СУПЕР ЈЕ 🐺
Слазем се да је игрица глупа ко три курца
Супер игрица 🐺🐺🐺🐺🐺
лоша графика и контроле, веома жалосно због преузимања овога