Post by eremimcogo on Mar 4, 2022 12:34:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Lihtne mäng, mis puudutab rohkem uuendusi kui hiilimist. Väljakutse puudumine ja korduvad tasemed tüütasid mind. Otsisin tõelist vargsi väljakutset, näiteks röövimishullust.
Esialgu andsin sellele 4 tärni, kuid mängus on palju reklaame. Mitu reklaami, mis ütlevad sulge/ava ilma taimeriga, et olenemata sellest, kui kaua ma ootasin, ei saa ma boonust/üksust, mis mul peaks olema. Tavalise reklaami saamiseks kulub keskmiselt 5–10+ katset. Kohutav seade, mis sunnib mind mängimise lõpetama puhtast pettumusest, et ma ei saa kuhugi ilma 20 kasutut reklaami nägemata, enne kui leian sobiva. DEVS PEAB PARANDAMA ASAP.
Stealth Master: Assassin Ninja Jangovar nckd
Annan sellele 5 tärni, sest seda on fantastiline mängida, AGA KUI TE EI LISATA KÕIGIST NEIST REKLAAMIAST VABANEMISEKS VÕIMALIKKU, MÄRKISTAN SELLE 1 TÄRNI JA KUSTUTAN SELLE, SEE MUUTAB MÕISTLIKKU, MAKSAN SÕNALTÕTTEDES NENDE EEMALDAMISE EEST, MÄNG ON SEDA VÄÄRT, KUID REKLAAMID EI OLE.
See on ülilõbus mäng, kuid nad peaksid need reklaamid ära võtma, peale reklaamiprobleemi, mäng on lõbus, palun parandage reklaamiprobleem uue värskendusega, kuid see on lõbus. 😃😃❤❤👍👍
Hämmastav. Peate tegema 3 missiooni. Teisel tuleb avada tase 5. Aga ma sain sellest mööda, see valetas. Teil on mõõgad ja relvad, mida saate kahekordistada. Seal on Sniper 3d, see on nii lahe.
See oleks suurepärane, kui poleks reklaame. Andke mulle võimalus reklaamideta mängida ja ma jätkan mängimist. Tõenäoliselt maksaks reklaamivaba eest, kuid ma ei mängi seda enne, kui see kaob.
Mulle meeldis mängida, kuid värskendus juhtus (mäng või operatsioonisüsteem), pole kindel. Nüüd ei käivitu mäng pärast esialgset laadimisriba. Uuesti installimine muutis probleemi rohkem. Mul on Samsung s10 alati uusim värskendus, kui see aitab arendajameeskonda.
Ma armastan seda mängu. Kordub mõne aja pärast, kuid see on tõesti lõbus ja lisa ei valetanud üks kord
Hea idee, kuid ma ei arva, et peaksin iga korruse järel reklaami vaatama, kui ühe korruse valmimiseks kulub umbes 5 sekundit
Ma armastan seda mängu. Mul on see olnud sellest ajast peale, kui see oli varases juurdepääsus. Ma armastan kunstistiili ning relvi ja tegelasi. Mulle meeldivad ka võimsuse tõstmised.
Stealth Master: Assassin Ninja ایکشن gbji
Liiga palju reklaame, kuid mängimine on päris lõbus. Vähendage reklaamide arvu ja see mäng võib mängida mängitavaks. Minu jaoks siiski desinstallitud, palju õnne!
Mäng ise on suurepärane ja lõbus, kindlasti aja tapja. Liiga palju reklaame! Pärast iga taset olete 15-sekundilises reklaamis. Kui see oleks pärast iga ülemust, millega silmitsi seisate, oleks palju parem.
Annan ainult 3 tärni, sest mäng sobib aja raiskamiseks. Kuid laadisin alla selleks, et mängida salamängu, mitte reklaame vaadata. Reklaame on liiga palju, eriti kui põrandate puhastamine võtab pool aega, kui IGA reklaami vaatamine. ÜKSIK. PÕRANDA. MITTE ainult seda, vaid kui olen sunnitud vaatama reklaami isegi pärast valikulisest loobumist, võin minna mõnda teise rakendusse. Olen pettunud.
Reklaamid ja muud reklaamid, mäng on suurepärane, kui saate reklaamidest eemale pääseda. Kuigi pärast iga taset saate reklaami, võtab iga tase umbes 5–10 sekundit. Seejärel vajutate reklaamide puhul reklaamist vabanemiseks nuppu x ja ootate veel 5 sekundit, kuni teine reklaam annab teile x. Pole mu aega väärt...
Mulle meeldib see mäng, kus saate väga lahedaid võimeid, kui aus olla, see on nagu mõrvamängus, reklaamid on seda väärt, see tähendab, et need ei häiri teid tegelikult, nendega on kõik hästi, nii et päris hea, kuna see tõmbab teie tähelepanu ja soovite selle alla laadida ja kõik see värk, aga mäng on päris hea, sest tegelikult on see päris hea mäng
Mäng on tõesti lahe 😄 poest saab lisavõimsusi ja mäng on üsna pingevaba. Ainus probleem mänguga on see, et seal on palju lisasid.
Soovitaksin suurepärast mängu ja vähe reklaame, ma vaataksin selle mängu reklaame lihtsalt, et loojale raha anda!
Suurepärane mäng, kuid see vajab rohkem värskendusi, rohkem võimsusi ja paremat veerevat süsteemi.
Kas soovite saada rohkem kui 1 eset? Reklaamide minut. Kas soovite saada uuendusi? Kuulutuste protokollid sularaha eest. Kas soovite jõuda järgmisele tasemele? Reklaamid reklaamid. Ma läbin tasemed VÄHEM ajaga, kui kulutan reklaamide vaatamisele, et järgmisele tasemele jõuda. Mitte piisavalt? Saate mängimise ajal bännerreklaame. Lihtne mängimine. Reklaamid. Lõbusad relvad. Reklaamid. Lihtne kunstistiil. Reklaamid. Lühikesed tasemed. Reklaamid. Madal õppimiskõver. Reklaamid. ADS.
See, mida ma mängisin, oli lõbus, kuid ma ei saanud reklaamidega hakkama (Samsung Note 9). Mängisin 1 taseme, enne kui mul paluti mängu hinnata. Seejärel kuvas see kuulutuse. Peale reklaami sain mängida 1 taseme ja siis teise reklaami. Teine tase, millele järgneb reklaam. Need olid täisekraanil, ilma vahelejätmiseta, reklaamid. Põhiekraani allosas on ka reklaamibänner, kuid mitte mängus. Ma ei leidnud võimalust reklaamide eemaldamise eest maksta. Liiga palju minu jaoks.
Ma armastan seda mängu. Uues värskenduses on siiski vigu ning see hangub ja jookseb sageli kokku. Palun parandage see.
Lõbus mäng, kuid kui see annab teile võimaluse preemia saamiseks reklaami vaadata, on see avatud/suletav reklaam, mis preemiat ei käivita. Preemia käivitamiseks vajate videoreklaami ja see on haruldane.
Suurepärane mäng, kuid reklaamid muudavad selle väljakannatamatuks. Maksaks reklaamide eemaldamise eest, aga valikut pole. Iga taseme vahel olevad reklaamid muudavad selle mängimise väga masendavaks, kuna tasemed on lühikesed.
Lõbus ja lihtne mängida. Mulle meeldib, et vaatate raha teenimiseks väikest videot. Ainus asi on see, et mul on 100 tuhandeid, mille peale pole vaja seda raha kulutada. Selle raha eest pole midagi osta.
Omas tohutut potentsiaali. Mulle meeldis märuliarkaadlik tunne selles. Ma tean, et reklaamvideod on osa tasuta mängude territooriumist. Ma ei viitsi boonusvõimalusi vaadata. Mul poleks isegi midagi selle vastu, et mõni tõeliselt juhuslik laiali pillutaks, mis lihtsalt sisse lööb. Aga see oli täielik väljalülitus, kui olin sunnitud pärast iga põrandalööki reklaame vaatama. DESinstallitud
Mul ei ole etteheiteid, pigem idee. Ajadel, mil alarmid helisevad. Peaks olema politseifunktsioon, kus teil on teatud aeg tappa ja sellelt korruselt välja pääseda. Kui te seda ei tee, tuleb politsei ja proovib teid tappa. Politseinikke peaks olema siiski raske tappa. Ma armastan seda mängu. 💕
Sand Balls - Puzzle Game Puzzle iyge
Annaks rohkem kui 2 tärni, kui mäng poleks KUULUTUSTEGA LAADUD. See on lõbus mäng, kuid oleks lõbusam, kui sellel poleks nii palju reklaame. Ma saan aru, kui proovite rakendust tasuta kasutada, kuid te läksite reklaamidega liiale. Ma mõtlen, et vaadake videot ja saate midagi, lahe. Reklaamid on sõna otseses mõttes iga taseme alguses, keskel ja lõpus ning vaadake videot sisu. Parandage reklaamiprobleem ja saate 5 tärni!
Väga lihtne ja kui soovite mängida ilma reklaamideta, lülitage oma telefonis lennukirežiim sisse, kuni olete mängimise lõpetanud ja te ei häiri end sellest.
Olgu, see on tõesti väga lõbus, aga kui ma ülemuse tapan, annab see mulle võimaluse saada uus tegelane, see ei anna mulle kunagi võimalust... Ma vaatan kolme 30-minutilist reklaami ja see ei anna mulle ikka seda, ausalt, ma arvan, et see on pettus, kuid raha pole, palun parandage see.
Mäng on suurepärane, aga Jeesus Kristus, seal on nii palju reklaame!!!! Ma maksaksin isegi dollari või kaks, et reklaamidest lahti saada, kui nad seda lubaksid, kuid mängu pole võimalik osta, on väga tüütu, et pärast millegi klõpsamist ilmub reklaam. Ja mõned reklaamid on sellised, mille eest te pärast sellel klõpsamist isegi tasu ei saa. See ütleb "vaadake seda reklaami, et kolmekordistada oma punktid". Ma klõpsan reklaamil ja see ei anna teile pärast vaatamist punkte. SMDH
Stealth Master: Assassin Ninja 액션 qsel
MULLE ARMASTAN seda mängu, mulle meeldib, kuidas seal on erinevad tasemed ja igal tasemel läheb raskemaks, inimesed ütlevad, et see on mahajäämus, kuid mul pole olnud probleeme, et taseme lõpetamiseks peate iga taseme strateegia koostama ja mulle meeldib, kuidas saate relvi avada, et aidata teil kenatel tasemetel 👍
Stealth Master: Assassin Ninja پرتحرک jhtu
See mäng on tõeliselt lõbus, eriti kui teil on igav või kui olete pikal autosõidul, siis igal teisel tasemel või taseme ajal pole reklaame. See on super lõbus ja ma arvan, et midagi pole vaja parandada!
TEE paljudele reklaamidele! Tapa kaks, kuulutus. Tapa veel 2, kuulutus. Lööge ülemus, arvake ära? REKLAAM!! Oleks lõbus mäng, kui sellel oleks palju vähem reklaame.
See rakendus on hämmastav, ilma tõrgeteta. Ma lihtsalt tahan, et lisaksite midagi, mis teile meeldib, nagu alus, mis teile meeldib, kuid mis kaunistab kõike. Ma tahan valida kogu varustuse, kui see ütleb, et vali varustus, sest ma surin mängus palju ja mängu tõstmine on suurepärane. XD
See on tõesti lõbus mäng, kuid mul on kaks kaebust. Esiteks on iga kord, kui vooru läbite, nii palju reklaame. Teiseks, mõnikord, kui ma üritan liikuda, on see nii hiline. Palun lahendage need probleemid. Aitäh!
Iga tase võib olla lihtne või raske. See on alati üllatus, kuid väga sõltuvust tekitav.
See on lõbus, kuid lisage, et kui jääte paigale, muutute kastiks või taimeks, nii et nad ei saa teid kätte
See mäng on lahe, see jääb veidi maha, kuid see on lahe, kuid arvan, et peaksite lisama rohkem tegelasi
See võib olla nii lõbus mäng, kuid reklaamid on tohutud. Kohustuslik reklaam pärast igat taset muutub tüütuks, kui reklaamiaega on rohkem kui mänguaega. Ma arvan, et reklaamid ei ole hea mõte, kui nende eemaldamiseks pole sõna otseses mõttes võimalust 0,99. Teine suur probleem on räige valetamine langusmäärade kohta. Kuidas on nii paljud inimesed kogenud, et 60% languse määrast on kümneid kordi puudu jäänud, kuid mitte ühtegi edu. Ma arvan, et intressimäärad on umbes 40% või rohkem paisutatud. Parandage reklaamid, parandage hinnad.
Mäng on selle jaoks korralik. Mina isiklikult ei kasuta mängu mängides oma andmeid ega WiFi-ühendust, seega ma ei näe reklaame. Mulle ei meeldi "leida nad kõik" missioonid, lisaraha on tore, kuid mitte seda väärt. Lisage rohkem õhku ja pange need rohkem reageerima lähedal asuvatele tulistamistele, samuti kui lõhute mööbli või lillepotte nende läheduses. Kaamerad peaksid suutma tuvastada ka surnukehi.
Parim mäng, aga iga kord, kui tahan oma nahka vahetada, läheb see üleni mustaks ja ütleb, et viga on, aga ikkagi hea mäng.
See oli suurepärane mäng mu lapsele, kuni see lakkas töötamast, ei lähe isegi laadimisest mööda. Mul on mängutelefon ja 200 GB vaba ruumi ning see mäng läheb lihtsalt hulluks, sest ma isegi nautisin seda. Üks kord parandab hinnangut, kuid praegu 1 tärn! Ma isegi installisin ja desinstallisin 3 korda, ikka sama probleem!
Hullud reklaamid. See on päris lõbus mäng. Ma isegi kaaluksin reklaamide puudumise eest maksmist, kuid selleks pole võimalust. Põhimõtteliselt pole üldse menüüd. 10 sekundit esitusaega kuni 30 sekundit reklaami
Sunnitud reklaamid. Lihtsalt lubage mul mängu mängida ja lisaressursside reklaamid, ärge sundige mind mängu mängimiseks neid vaatama.